Bacallà amb pèsols

Escalfeu el forn a 200º.

Mentre va agafant temperatura anirem preparant la resta. Adobeu el bacallà amb sal i pebre acabat de moldre, poseuu els talls en una safata de forn i esteneu dues llesques de cansalada sobre de cada filet.

Poseu les mitges llimones, boca terrosa, a la safata, al costat de cada tros de bacallà. Deixeu-ho al fron de 10 a 15 minuts.

Bulliu les patates fins que estiguin toves en aigua salada. Mentrestant, com que els pèsols ja són precuinats, els tritureu amb la batedora.

Escorreu les patates i les aixafeu amb la mica de mantega, un rajolí de llet calenta, sal i pebre. Si voleu aquí hi afegiu el bitxo ben tallat.

Bacallà amb pèsols

Preparació: 10 mins
Cocció: 20 mins
Comensals: 4

Ingredients

  • 4 Talls gruixuts de bacallà, d'uns 120gr per persona
  • 8 talls de cansalada tallada ben fina
  • 2 llimones tallades per la meitat
  • 500gr de patates pelades i trossejades
  • 300gr de pèsols ja precuinats
  • 1 botó de mantega
  • 1 rajolí de llet
  • 1/2 bitxo vermell si us hi agrada, sense llavors i finament tallat
  • 1 pom de menta fresca i enciam
  • 1 rajolí d'oli
  • Sal de mar i pebre negre

Forn

  1. Escalfeu el forn a 200º.

Informació addicional

Serviu cada tros de bacallà acompanyat amb una ració del puré de patata i pèsol i una bona amanida d'enciam i fulles de menta, que ho acompanyi.

No hi ha respostes a "Bacallà amb pèsols"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.