• Cuina de Nadal 2017

    Cuina de Nadal. S'acosta el Nadal i et volem donar idees per preparar un bon dinar....
  • Taller Galetes Winter 2017

    Ara que fa fred, no t'agradaria apendre a fer galetes decorades amb fondant? ...
  • Taller Galetes de Halloween 2017

    Vols apendre a fer galetes per Halloween? Decorades amb fondant? ...
  • Casal d’estiu 2017 El Cullerot

    Com cada any ja tenim preparat el CASAL d'ESTIU 2017 de EL CULLEROT ... Aprendrem a tastar coses que potser no ens agraden molt per descubrir nous plats. I així farem plats deliciosos!! Provarem nous condiments i noves receptes tot aprenent a moure'ns per la cuina i els seus estris. del 26 al 30 de juny, i del 3 al 7 de juliol. No ho dubtis, reserva ja plaça als teus fills i fes que es sentim uns grans Xefs!   ...
  • Musclos amb Guinness

    Pelarem i tallarem ben fina l'escalunya i l'all. També tallarem a tires el bacó. I netejarem i trossejarem petit el julivert i la farigola. En una paella, enrossim l'all, l'escalunya i la cansalada amb una mica d'oli. Un cop tot ros ho traiem de la paella i deixem que tregui tot l'oli sobrant. En una paella neta desfem la mantega i hi afegim la barreja anterior. Afegim la meitat de les herbes, el llorer, un pessic de sal de mar ...
  • BRABANTIA

    Organitza amb Brabantia el reciclatge a la teva manera... ...
  • Titaina

    Fregueu els pebrots amb les mans untades amb oli i una mica de sal. Enforneu-los uns 30 minuts a 180º; quan la pell s’arrugui, apagueu el forn i peleu-los. Feu tires del pebrot amb les mans. No en llencem el suc, el colem i el guardem, per usar-lo en arrossos o salses de carns. En una cassola, amb una mica d'oli d'oliva, hi aixafem i daurem els alls afegin-t’hi el tomàquet triturat i una mica de sal i sucre per trencar ...
  • Ous al plat

    Vols sorpendre als teus pares amb uns bons ous al plat? Doncs aquí et deixem un esmorzar per portar al llit un diumenge al matí ! Idees ben fàcils: Espinacs i pernil, Tomàquets i julivert, Salmó fumat i cebollins o també amb Xampinyons !! Escalfeu el forn a temperatura alta mentre anirem preparant els plats. Unteu un parell o tres de petites safates de forn individuals amb una mica d'oli. Ja podeu anar tallant els ...
  • Taller Gourmet de Foie

    No deixis escapar l'oportunitat d'aprendre a elaborar Foie! Aquest taller gourmet, portat a càrrec del cuiner Esteban Miracle, és un taller pràctic, on elaborarem com fer el foie. El preu del taller és de 75€ i cada participant elabora 1 foie per endur-se'l. Més de 2 hores per poder apendre a elaborar el foie a nostra botiga del Masnou. Apunta't!  
  • Concurs d’aparadors de la Mostra d’Igualada

    Del 30 de març al 2 d'abril, la nostra botiga d'Igualada, participa en la Mostra d'Igualada, on han organitzat un joc per a tota la família. Mentre passegeu per la fira, fixeu-vos bé en aquest llistat de botigues (adjuntem arxiu PDF). Totes participen al Concurs d’aparadors i han amagat un dels personatges que formen part del cartell d’enguany. Les botigues decorarem els nostres aparadors amb motius relacionats amb la imatge ...