• Sopa de ceba

    Poseu la mantega, un bon raig d'oli i els alls en una cassola alta. Remeneu-ho tot i afegiu les cebes, el porro i l'escalunya. Salpebreu-lo al vostre gust. Tapeu la cassola i la deixeu al foc lent uns 50 minuts sense deixar que la ceba agafi molt de color, fent xup-xup. Enretireu la tapa els darrers 20 minuts, la ceba es tornarà tendre i enrossida. Aneu remenant-ho per a que no s'enganxi i tingueu paciència a fer-ho a foc lent.......
  • Taller Cupcakes amb fondant

    Vols apendre a fer CUPKCAKES? Decorades amb fondant? ...
  • Bundt Cake al cava

    Cake: preescalfar el forn a 180º, dalt i baix. Greixar el motlle i reservar. Tamisar la farina amb el llevat i reservar. Barrejar el sucre amb la mantega durant uns 2 minuts fins que quedi esponjosa, afegir el mascarpone i barrejar. Afegir els ous d'un en un i anar batent després de cada ou. Afegir el cava i barrejar. Afegir la farina i barrejar a velocitat baixa o amb una llengua, just perquè s'integri a la massa. Posar la ...
  • Taller Galetes de Reis 2018

    Vols fer unes galetes ESPECTACULARS als Reis d'Orient? Decorades amb fondant? ...
  • Cuina de Nadal 2017

    Cuina de Nadal. S'acosta el Nadal i et volem donar idees per preparar un bon dinar....
  • Taller Galetes Winter 2017

    Ara que fa fred, no t'agradaria apendre a fer galetes decorades amb fondant? ...
  • Taller Galetes de Halloween 2017

    Vols apendre a fer galetes per Halloween? Decorades amb fondant? ...
  • Casal d’estiu 2017 El Cullerot

    Com cada any ja tenim preparat el CASAL d'ESTIU 2017 de EL CULLEROT ... Aprendrem a tastar coses que potser no ens agraden molt per descubrir nous plats. I així farem plats deliciosos!! Provarem nous condiments i noves receptes tot aprenent a moure'ns per la cuina i els seus estris. del 26 al 30 de juny, i del 3 al 7 de juliol. No ho dubtis, reserva ja plaça als teus fills i fes que es sentim uns grans Xefs!   ...
  • Musclos amb Guinness

    Pelarem i tallarem ben fina l'escalunya i l'all. També tallarem a tires el bacó. I netejarem i trossejarem petit el julivert i la farigola. En una paella, enrossim l'all, l'escalunya i la cansalada amb una mica d'oli. Un cop tot ros ho traiem de la paella i deixem que tregui tot l'oli sobrant. En una paella neta desfem la mantega i hi afegim la barreja anterior. Afegim la meitat de les herbes, el llorer, un pessic de sal de mar ...
  • BRABANTIA

    Organitza amb Brabantia el reciclatge a la teva manera... ...