• Taller Gourmet de Foie

    No deixis escapar l'oportunitat d'aprendre a elaborar Foie! Aquest taller gourmet, portat a càrrec del cuiner Esteban Miracle, és un taller pràctic, on elaborarem com fer el foie. El preu del taller és de 75€ i cada participant elabora 1 foie per endur-se'l. Més de 2 hores per poder apendre a elaborar el foie a nostra botiga del Masnou. Apunta't!  
  • Concurs d’aparadors de la Mostra d’Igualada

    Del 30 de març al 2 d'abril, la nostra botiga d'Igualada, participa en la Mostra d'Igualada, on han organitzat un joc per a tota la família. Mentre passegeu per la fira, fixeu-vos bé en aquest llistat de botigues (adjuntem arxiu PDF). Totes participen al Concurs d’aparadors i han amagat un dels personatges que formen part del cartell d’enguany. Les botigues decorarem els nostres aparadors amb motius relacionats amb la imatge ...
  • Tallers de Cuina Casal Setmana Santa 2017

    Vols que els teu fills sàpiguen moure's per la cuina? Que aprenguin a cuinar?  Doncs a El Cullerot t'ho posem fàcil perquè tenim el Casal de Setmana Santa que estaves buscant. En aquest casal apendrem a fer servir els estris de cunia ideals per la seva edat, a cuinar, a posar coses al foc, a tastar... en definitiva a passar-ho molt bé fent algo molt especial i gratificant, com és cuniar. Els dies 10, 11, 12 i 13 d'abril, d'11h. ...
  • Calamars a la Crema de Porros

    En primer tallem la part més blanca dels porros a llesques . Les rentem sota l'aixeta i les deixem escòrrer. Mentre podem anar escalfant una cassola amb quatre cullerades d'oli per a que es vagi escalfant. Quan l'oli estigui calent, hi afegim els porros , un pessic de sal i n'abaixem el foc per a que vagi fent xup-xup fins a que estiguin ben tous. Els reservem i en traiem l'oli que en sobra. Netegem els ...
  • Tallers de Cuina

    Els Tallers de Cuina del Cullerot ja són aquí! Els nostres tallers, són uns taller pràctics, on elaborem receptes casolanes, fàcils i originals. I sempre fem una degustació de receptes que hem cuinat. 9 de Març: Arrossos Gourmet 6 d'Abril: Cuina Catalana 4 de Maig. Cuina de "tupper" 8 de juny: Coques de Revetlla i Tapes     El preu per 1 taller és de 27€ i per els 4 tallers de 100€ 2 ...
  • Fricandó

    Salpebreu i enfarineu els talls de vedella i passeu-los per la paella amb poc oli. Deixeu-los en una cassola gran. Fent servir la mateixa paella, enrossirem les cebes picades i la pastanaga tallada en daus petits. Mentrestant podem anar escaldant els rovellons tan sols un minut amb aigua bullent i posar els moixernons en aigua ben calenta per hidratar-los. Quan veieu la pastanaga al punt, aboqueu-hi el vi negre i ...
  • Vi Calent de Reis

    Feu tires amb les pells de les clementines, la llimona i la llima fent servir un pelador per no endur-vos la part interior blanca que és més amarga. Posar en una olla el sucre a foc mig, les pells i el suc de les clementines. Afegiu els claus, les fulles de llorer, la branca de canyella, que podeu trencar per la meitat i 10 o 12 ratlladures de la nou moscada. Obriu la vainilla tota la seva allargada i també l'afegiu. ...
  • Llagostins al Cava

    Ara que vénen aquests dies de bogeria, aquí teniu una recepta molt fàcil per a uns convidats inesperats !!! La base de tot, una bona picada amb els alls, el julivert i les ametlles. Quan estugui tot ben trossejat... hi afegim la farina i l'oli i remenen fins a tenir una pasta. Anem posant els llagostins en una cassola en fred i per sobre hi aboquem la picada. Hi vessem mitja ampolla de cava i ho coem uns 8 minuts a partir ...
  • BLACK FRIDAY

    BLACK FRIDAY, BLACK FRIDAY i més BLACK FRIDAY! A les nostres botigues El Cullerot fem ‪Black Friday amb un -20% de descompte. Només durant el divendres 25 de novembre!    
  • Molls amb Arròs Salvatge

     Comencem preparant l'arròs. El cuinem d'acord amb les instruccions del paquet, l'escorrem i el mullem amb aigua freda. El deixem a part mentre treballem el peix. Escalfem el forn a 220º. Fem tres o quatre talls al peix, sense que siguin molt profunds i els omplim amb una mica de la farigola que em collit. Ho salpebrem bé. Emboliquem el cap de cada un dels molls amb la llesca de cansalada i ho reguem amb oli d'oliva. Posem els ...