• Titaina

    Fregueu els pebrots amb les mans untades amb oli i una mica de sal. Enforneu-los uns 30 minuts a 180º; quan la pell s’arrugui, apagueu el forn i peleu-los. Feu tires del pebrot amb les mans. No en llencem el suc, el colem i el guardem, per usar-lo en arrossos o salses de carns. En una cassola, amb una mica d'oli d'oliva, hi aixafem i daurem els alls afegin-t’hi el tomàquet triturat i una mica de sal i sucre per trencar ...
  • Ous al plat

    Vols sorpendre als teus pares amb uns bons ous al plat? Doncs aquí et deixem un esmorzar per portar al llit un diumenge al matí ! Idees ben fàcils: Espinacs i pernil, Tomàquets i julivert, Salmó fumat i cebollins o també amb Xampinyons !! Escalfeu el forn a temperatura alta mentre anirem preparant els plats. Unteu un parell o tres de petites safates de forn individuals amb una mica d'oli. Ja podeu anar tallant els ...
  • Taller Gourmet de Foie

    No deixis escapar l'oportunitat d'aprendre a elaborar Foie! Aquest taller gourmet, portat a càrrec del cuiner Esteban Miracle, és un taller pràctic, on elaborarem com fer el foie. El preu del taller és de 75€ i cada participant elabora 1 foie per endur-se'l. Més de 2 hores per poder apendre a elaborar el foie a nostra botiga del Masnou. Apunta't!  
  • Concurs d’aparadors de la Mostra d’Igualada

    Del 30 de març al 2 d'abril, la nostra botiga d'Igualada, participa en la Mostra d'Igualada, on han organitzat un joc per a tota la família. Mentre passegeu per la fira, fixeu-vos bé en aquest llistat de botigues (adjuntem arxiu PDF). Totes participen al Concurs d’aparadors i han amagat un dels personatges que formen part del cartell d’enguany. Les botigues decorarem els nostres aparadors amb motius relacionats amb la imatge ...
  • Tallers de Cuina Casal Setmana Santa 2017

    Vols que els teu fills sàpiguen moure's per la cuina? Que aprenguin a cuinar?  Doncs a El Cullerot t'ho posem fàcil perquè tenim el Casal de Setmana Santa que estaves buscant. En aquest casal apendrem a fer servir els estris de cunia ideals per la seva edat, a cuinar, a posar coses al foc, a tastar... en definitiva a passar-ho molt bé fent algo molt especial i gratificant, com és cuniar. Els dies 10, 11, 12 i 13 d'abril, d'11h. ...
  • Calamars a la Crema de Porros

    En primer tallem la part més blanca dels porros a llesques . Les rentem sota l'aixeta i les deixem escòrrer. Mentre podem anar escalfant una cassola amb quatre cullerades d'oli per a que es vagi escalfant. Quan l'oli estigui calent, hi afegim els porros , un pessic de sal i n'abaixem el foc per a que vagi fent xup-xup fins a que estiguin ben tous. Els reservem i en traiem l'oli que en sobra. Netegem els ...
  • Tallers de Cuina

    Els Tallers de Cuina del Cullerot ja són aquí! Els nostres tallers, són uns taller pràctics, on elaborem receptes casolanes, fàcils i originals. I sempre fem una degustació de receptes que hem cuinat. 9 de Març: Arrossos Gourmet 6 d'Abril: Cuina Catalana 4 de Maig. Cuina de "tupper" 8 de juny: Coques de Revetlla i Tapes     El preu per 1 taller és de 27€ i per els 4 tallers de 100€ 2 ...
  • Fricandó

    Salpebreu i enfarineu els talls de vedella i passeu-los per la paella amb poc oli. Deixeu-los en una cassola gran. Fent servir la mateixa paella, enrossirem les cebes picades i la pastanaga tallada en daus petits. Mentrestant podem anar escaldant els rovellons tan sols un minut amb aigua bullent i posar els moixernons en aigua ben calenta per hidratar-los. Quan veieu la pastanaga al punt, aboqueu-hi el vi negre i ...
  • Vi Calent de Reis

    Feu tires amb les pells de les clementines, la llimona i la llima fent servir un pelador per no endur-vos la part interior blanca que és més amarga. Posar en una olla el sucre a foc mig, les pells i el suc de les clementines. Afegiu els claus, les fulles de llorer, la branca de canyella, que podeu trencar per la meitat i 10 o 12 ratlladures de la nou moscada. Obriu la vainilla tota la seva allargada i també l'afegiu. ...
  • Llagostins al Cava

    Ara que vénen aquests dies de bogeria, aquí teniu una recepta molt fàcil per a uns convidats inesperats !!! La base de tot, una bona picada amb els alls, el julivert i les ametlles. Quan estugui tot ben trossejat... hi afegim la farina i l'oli i remenen fins a tenir una pasta. Anem posant els llagostins en una cassola en fred i per sobre hi aboquem la picada. Hi vessem mitja ampolla de cava i ho coem uns 8 minuts a partir ...