• Concurs d’aparadors a Igualada

    Igualada viu intensament La Mostra. Per això, entre l’1 i el 10 d’abril, una setantena de botigues decoraran els seus aparadors amb motius relacionats amb el teatre infantil i juvenil. La iniciativa s’emmarca en el 4t Concurs d’aparadors de La Mostra d’Igualada convocat per l’Ajuntament per tal de dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat. I El Cullerot participa en el concurs d'aparadors i en la gincama que s'organ...
  • Tallers de Primavera

    Arriba la primavera i amb ella, els nostres Tallers de Primavera! Son una tallers pràctics. Receptes casolanes fàcils i originals. Degustació de receptes. 13 d'Abril: Arrossos 11 de Maig: Carns 1 de Juny. Peixos 15 de juny: Sopares de verbena, aperitius freds   El preu per 1 taller és de 35€ i per els 4 tallers de 118€ L'horari serà de 19 h. a 21 h. a la nostra botiga del Masnou. Apunta't!
  • Pastís de maduixes naturals

    Rentem i netegem les maduixes traient-li les fulles verdes. Triturem les maduixes amb el suc de la llimona i el sucre fins que en quedi un puré fi. Per estovar els fulls de gelatina, els remullem en un bol d'aigua freda. Els hi hem de deixar una estona. Muntem la nata, com més freda millor, així ens costarà menys de muntar-la. En un bol aboquem una mica del puré de maduixes que hem fet abans i l'escalfem sense que arribi a ...
  • Fira Fora estocs al Masnou

    Aquest dissabte 12 de març, de 9 a 14 h., al Carrer Almeria del Masnou, veniu a participar amb nosaltres a la Fira Fora Estocs. Hi haurà degustacions gastronòmiques, Tallers infantils, Actuacions... i la botiga El Cullerot del Masnou és un dels comerços participants.   No us ho podeu perdre!  
  • Bacallà amb pèsols

    Escalfeu el forn a 200º. Mentre va agafant temperatura anirem preparant la resta. Adobeu el bacallà amb sal i pebre acabat de moldre, poseuu els talls en una safata de forn i esteneu dues llesques de cansalada sobre de cada filet. Poseu les mitges llimones, boca terrosa, a la safata, al costat de cada tros de bacallà. Deixeu-ho al fron de 10 a 15 minuts. Bulliu les patates fins que estiguin toves en aigua salada. Mentrestant, com ...
  • Nens a la Cuina! Setmana Santa 2016

    Arriben els Taller de Nens a la Cuina de Setmana Santa. Del 21 al 24 de març, d'11 h. a 13 h. tornen les cuines dels petits xefs !!! Entreu a la nostra pàgina d'events per poder saber molt més. ‪#‎elcullerot‬ ‪#‎elmasnou‬ ‪#‎SetmanaSanta‬ ‪#TallerNensCuina
  • Pebrots Escabetxats

    Començarem per rentar bé un pot de mig quilo que tanqui bé. Hem d'escalivar els pebrots. Podem fer-ho cremant-los directament als fogons perquè no quedin tan cuits però sí ennegrits. Els deixarem en un bol per que es refredin. Comencem a omplir el pot amb els alls sense pelar amb el romaní, i un bon grapat de sal de mar i pebre negre i el vinagre. Quan els pebrots estiguin freds els pelarem, traurem les llavors i els tallarem ...
  • Crema de xampinyons

    Pelarem i netejarem tots els xampinyons i els laminarem ben fins. Preparem una olla amb una mica d'oli al fons a mig foc. Afegim la ceba, l'api, els alls, les branques de julivert, les fulles de la farigola i els xampinyons. Ho tapem i ho deixem que sui fins a que quedi ben tou tot. Traurem 4 cullerades de xampinyons de l'olla i els reservarem per més tard. Aboquem el brou fins que bulli. Abaixem el foc i ho deixem fent xup-xup ...
  • Balvi CROCO

    Aquí teniu un estri indispensable per a obrir els pots de vidre... a en CROCO cap pot de vidre el guanya... ja ho diuen... "val més enginy que força" Preu: 4,90€
  • BOL TESTA

    Per als més matiners de la casa. Necessiten molta energia !!! Preu: 9,90€