- Cake: preescalfar el forn a 180º, dalt i baix.
Greixar el motlle i reservar.
Tamisar la farina amb el llevat i reservar.
Barrejar el sucre amb la mantega durant uns 2 minuts fins que quedi esponjosa, afegir el mascarpone i barrejar.
Afegir els ous d’un en un i anar batent després de cada ou. Afegir el cava i barrejar. Afegir la farina i barrejar a velocitat baixa o amb una llengua, just perquè s’integri a la massa. Posar la barreja en el motlle i posar al centre del forn, sobre la reixa uns 40 minuts aproximadament, o fins que posant un palet en el cake us surti net.
Treure del forn i deixar refredar. - Almívar: Escalfar 50gr de sucre i 80ml de cava en un pot petit a mig foc fins que bulli. Deixar-lo bullir durant un minut i retirar-lo. Pintar el cake i deixar refredar.
- Galssejat: Batre els 120gr de sucre glaç amb uns 20ml de cava, podem afegir més cava si ens cal. Cobrir el cake amb el glassejat.
No hi ha respostes a "Bundt Cake al cava"