Bundt Cake al cava

  1. Cake: preescalfar el forn a 180º, dalt i baix.
    Greixar el motlle i reservar.
    Tamisar la farina amb el llevat i reservar.
    Barrejar el sucre amb la mantega durant uns 2 minuts fins que quedi esponjosa, afegir el mascarpone i barrejar.
    Afegir els ous d’un en un i anar batent després de cada ou. Afegir el cava i barrejar. Afegir la farina i barrejar a velocitat baixa o amb una llengua, just perquè s’integri a la massa. Posar la barreja en el motlle i posar al centre del forn, sobre la reixa uns 40 minuts aproximadament, o fins que posant un palet en el cake us surti net.
    Treure del forn i deixar refredar.
  2. Almívar: Escalfar 50gr de sucre i 80ml de cava en un pot petit a mig foc fins que bulli. Deixar-lo bullir durant un minut i retirar-lo. Pintar el cake i deixar refredar.
  3. Galssejat: Batre els 120gr de sucre glaç amb uns 20ml de cava, podem afegir més cava si ens cal. Cobrir el cake amb el glassejat.

Bundt Cake al cava - El Cullerot

Preparació: 20 mins
Cocció: 40 mins
Comensals: 4

Ingredients

  • 100gr de manteca sense sal
  • 200gr de sucre
  • 3 ous
  • 100gr de mascarpone
  • 125ml de cava
  • 170gr de farina
  • 5gr de llevat

Informació addicional

Aquest Bundt Cake al cava amb el seu glassejat és aquella recepta que no deixarà indiferents als teus comensals.

No hi ha respostes a "Bundt Cake al cava"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.