Bunyols de poma

  1. Trenquem les beines de cardamom, en traiem les llavors i ho molem en un morter ben fi.
  2. Barregem la farina amb la llevadura en un bol, 1 cullerada de sucre en pols , un bon pessic de sal, la meitat de la canyella i la meitat del cardamom mòlt.
  3. Hi afegim els rovells d’ou i anem abocant la cervesa al nostre gust. Ho batem fins que aconseguim una barreja ben fina. Ho cobrim i ho deixem apart.
  4. Pelem i traiem el cor de les pomes i en fem llesques no gaire gruixudes. Les deixem en un bol amb aigua fins que les necessitem.
  5. Barregem el restant de les 5 cullerades de sucre en pols amb el cardamom i la canyella i un pessic més de sal.
  6. Posem al foc una paella fonda amb oli per fregir i mentre s’escalfa anem arrebossant les llesques de poma amb la barreja que hem fet abans.
  7. Fregim les pomes en grups fins que es van enrossint i tornant cruixents. Les retirem, les deixem refredar un moment i les enfarinem amb la barreja del sucre i les espècies.

Sopa de ceba - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 40 mins
Comensals: Els que es vulguin

Ingredients

  • 280 gr de farina
  • 250 ml. de llet
  • 6 culleres ben plenes de sucre en pols
  • 1 ratlladura de llimona
  • 1⁄2 cullera gran de llevadura
  • 1 cullereta de canyella i 8 beines de cardamom
  • 1 llauna de cervesa freda
  • 2 rovell d'ou
  • 2 pomes grans Bramley
  • Oli d'oliva per a fregir

Informació addicional

Podem acompanyar aquest bunyols tan especials amb una mica de xocolata calenta... mmmmmm!!!!! Qui no en voldrà un altre dia????

No hi ha respostes a "Bunyols de poma"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.