Calamars a la Crema de Porros

  1. En primer tallem la part més blanca dels porros a llesques . Les rentem sota l’aixeta i les deixem escòrrer.
  2. Mentre podem anar escalfant una cassola amb quatre cullerades d’oli per a que es vagi escalfant.
  3. Quan l’oli estigui calent, hi afegim els porros , un pessic de sal i n’abaixem el foc per a que vagi fent xup-xup fins a que estiguin ben tous. Els reservem i en traiem l’oli que en sobra.
  4. Netegem els calamars i fem tres talls en el cos del calamar, només en una banda.
  5. En una paella hi posem un parell de cullerades de mantega i ja ben calenta hi enrossim els calamars i les potes.
  6. Els anem tombant i hi tirem el porro que hem reservat.
  7. En un minut ja hi podem abocar la nata líquida i el julivert picat. Rectifiquem de sal i ho deixem reduir una mica.
  8. Ja ho tenim a punt per emplatar…

Ho podem acompanyar amb arròs blanc o xampinyons saltejats i això sí, i sempre amb un bon vi !

Calamars a la Crema de Porros - El Cullerot

Preparació: 10 minuts
Cocció: 20 minuts
Comensals: 4

Ingredients

  • 12 a 14 calamars
  • 2 porros
  • 1 bric petit de nata líquida per a cuinar
  • un manat de julivert
  • mantega
  • oli d'oliva i sal marina

Informació addicional

Podem acompanyar-ho amb arròs blanc o xampinyons saltejats.

No hi ha respostes a "Calamars a la Crema de Porros"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.