Calamars farcits amb tinta

  1. Netegem amb molt de compte els calamars per no trencar la bossa. Guardem apart les potes i els saquets de tinta.
  2. Piquem ben petit les verdures i les potes i en una cassola coem amb força oli la mitja ceba, el pebrot verd, la pastanaga i les potes del calamar. Ho deixem fent xup-xup i quan veiem que la ceba es va enrossint, hi aboquem el vi blanc.
  3. Un cop reduït el vi hi afegim l’ou també ben tallat a trossets i el pebrot vermell.
    Ho lliguem amb la cullerada de farina. I ja ho tenim llest per farcir.
  4. Farcim els calamars amb aquesta barreja. Podem tancar la bossa amb un escuradents, tallant les puntes.
  5. Amb el farcit que ens queda i la tinta que hem guardat, en farem una salsa. Ho deixem coure junt a foc lent i quan veiem que la tinta s’ha incorporat bé, hi tornem a posar els calamars ja farcits i els hi deixem uns 10 minuts a foc lent.
  6. Passat aquest temps podem treure’n els calamars i triturar la salsa amb la batedora. Quedarà una suc més fi.
    D’altra manera podem deixar-la tal i com està, amb els entrebancs del farcit que ens ha sobrat.  Això a depèn del vostre tast.

    De totes formes està brutal!! … com diuen 😉

Filet de salmó amb porros, xampinyons i llima - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 1 hora
Comensals: 4

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 cullera de cafè de farina
  • 1 tomàquet
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 1 got de vi blanc
  • 1 ou dur
  • 8 calamars
  • Sal i oli d'oliva

Informació addicional

Aquesta recepta de calamars farcits amb tinta, és un plat fàcil i que podeu preparar un dia abans de servir.

No hi ha respostes a "Calamars farcits amb tinta"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.