Carn a la vinagreta

IMG_20200315_131403

  1. Tallem el tomàquet i la ceba en 4.
  2. La cabeça d’alls la deixen sencera, netejant-la una mica
  3. Ho posem tot a la cassola i hi aboquem les dues tasses de cafè d’oli i dues de vinagre
  4. Amb la cassola tapada, a foc mig, ho deixem fent xup-xup entre 1/2 hora i 3/4 d’hora. En quant veiem que la carn ja és feta, ja està a punt.

 

IMG_20200315_131101 IMG_20200315_131648

 

Carn a la vinagreta - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 1 hora
Comensals: 4

Ingredients

  • 1 llaminera a daus salpebrada
  • 1 tomàquet madur
  • 1 ceba
  • 1 all sencer
  • 1 branca de canyella
  • 1 farcell d'herbes
  • 2 tasses d'oli d'oliva
  • 2 tasses de vinagre del bo

Per a la salsa:

  1. 80 gr d'ametlles torrades i picades
  2. Crema de llet
  3. Fumet de peix
  4. Una nou de mantega

Informació addicional

Podem canviar la llaminera per pollastre, conill...el que volguem. I si volem, hi podem afegir bolets ja cuits un cop acabada la cocció.

No hi ha respostes a "Carn a la vinagreta"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.