Crema de bolets i castanyes

  1. Elimineu la terra dels bolets amb l’ajut d’un raspall per a verdures.
  2. En una olla desfeu la mantega i hi tireu els bolets. Quan es reduexi l’aigua que van deixant, hi aboquem un libre d’aigua i les castanyes. Hi afegim la pastilla de brou, sal i un polsim de pebre.
    Ho coem  tapat a foc lent durant uns 20 minuts.
  3. Mentre l’olla va fent al foc, aixafem les avellanes i les torrem  en una paella.
  4. Triturem la barreja de caldo, bolets i castanyes fins a conseguir  una textura cremosa. Si la voleu ben  fina la podeu passar per un colador xinès.
  5. Servim la crema calenta però no excessivament.Si volem la podem acompanyar  d’una cullerada de nata, les avellanes torrades i una mica de cacau en pols.
    O tan sols amb uns daus de pernil fregits en una paella, o… imagineu… !

Crema de bolets i castanyes - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 35 mins
Comensals: 4

Ingredients

  • 800 gr de bolets
  • 250 gr de castanyes en pot
  • 200 gr de crema de lllet
  • 1 pastilla de caldo de pollastre
  • Sal i pebre i una mica de mantega
  • Un grapat d'avellanes
  • 1 cullerada de cacao en pols

Informació addicional

Si volem la podem acompanyar d'una cullerada de nata, les avellanes torrades i una mica de cacau en pols.

No hi ha respostes a "Crema de bolets i castanyes"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.