Cuixes de pollastre amb cervesa

  1. Posem el llaurer i els grans de pebre en una cassola. Hi afegim la ceba i els tomàquets  tot tallas a llesques. I la meitat de la cabeça d’alls.
  2. Salpebrem les cuixetes de pollastre al nostre gust. Les passem per farina però miren de treure’n la farina  sobrant donant uns cops amb les mans.
  3. En una paella , posem una mica d’oli i fregim un gra d’all . Quan comenci a canviar el color el traiem , no el farem servir per la cocció de després.
  4. Daurem les cuixetes en aquest oli que les hi donarà un gust especial. A mida que es vagin fent, les canviem a la cassola gran.
  5. Quan ja les tenim totes hi aboquem la cervesa. En compte, potser ens caldrà una tapa pels esquitxos!
    Hi tirem també el got de brou i el d’aigua. Ho deixem fent xup-xup uns tres quarts d’hora  a foc lent.
    Veureu que el caldo es va evaporant i en queda una salsa boníssima. Tasteu-lo, no sigui que s’hagi de rectificar de sal.
  6. Com que ho podeu tenir preparat abans, assegureu-vos de tenir pa per l’hora de l’àpat. Tan sols caldrà escalfar-lo una mica.

Cuixes de pollastre amb cervesa - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 1.30 hora
Comensals: 4

Ingredients

  • 12 cuixetes de pollastre
  • Farina
  • 1 llauna de cervesa
  • 1 ceba mitjana
  • 1/2 cabeça d'alls tallada per la meitat
  • 2 tomàquets madurs
  • Llaurer
  • 1 got de brou de verdures i un d'aigua
  • Uns grans de pebre
  • Sal, pebre i olí d'oliva verge

Informació addicional

Com que ho podeu tenir preparat abans, assegureu-vos de tenir pa per l'hora de l'àpat. Tan sols caldrà escalfar-lo una mica.

No hi ha respostes a "Cuixes de pollastre amb cervesa"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.