- Posem el llaurer i els grans de pebre en una cassola. Hi afegim la ceba i els tomàquets tot tallas a llesques. I la meitat de la cabeça d’alls.
- Salpebrem les cuixetes de pollastre al nostre gust. Les passem per farina però miren de treure’n la farina sobrant donant uns cops amb les mans.
- En una paella , posem una mica d’oli i fregim un gra d’all . Quan comenci a canviar el color el traiem , no el farem servir per la cocció de després.
- Daurem les cuixetes en aquest oli que les hi donarà un gust especial. A mida que es vagin fent, les canviem a la cassola gran.
- Quan ja les tenim totes hi aboquem la cervesa. En compte, potser ens caldrà una tapa pels esquitxos!
Hi tirem també el got de brou i el d’aigua. Ho deixem fent xup-xup uns tres quarts d’hora a foc lent.
Veureu que el caldo es va evaporant i en queda una salsa boníssima. Tasteu-lo, no sigui que s’hagi de rectificar de sal. - Com que ho podeu tenir preparat abans, assegureu-vos de tenir pa per l’hora de l’àpat. Tan sols caldrà escalfar-lo una mica.
No hi ha respostes a "Cuixes de pollastre amb cervesa"