Filet de salmó amb porros, xampinyons i llima

  1. Escalfem el forn a 200º C
  2. Netegem el salmó i els porros.
  3. Tallem la part blanca dels porros i en fem daus de 5 cm. Els escaldes amb aigua bullint amb sal i els escorrem.
  4. Netegem i tallem a làmines els xampinyons.
  5. Posem el salmó en una safata que poguem tapar bé amb els porros i els xampinyons al voltant.
  6. Les rodanxes de llima, els tomàquets xerri i el romaní, ho escamparem per sobre el salmó i ho regarem amb un bon raig d’oliva.
    Ho salpebrem al nostre gust.
  7. Ho cobrim amb la tapa i ho fornegem a 200º C de 25 a 30 minuts.

Filet de salmó amb porros, xampinyons i llima - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 30 mins
Comensals: 4-6

Ingredients

  • 1 salmó de 1 Kg amb la seva pell
  • 1 llima
  • 4 porros petits
  • 300g de xampinyons
  • 250g de tomàquets xerris
  • Oli d'oli a, sal, pebre vermell
  • 2 branques de romaní

Informació addicional

Per saber si el salmó ja està a punt per servir, separem la carn de l'espina amb la punta d'un ganivet.

No hi ha respostes a "Filet de salmó amb porros, xampinyons i llima"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.