Fondue Suissa de formatge

  1. Fregar el fons  de la cassola de la fondue amb un all i després el trinxem ben petit.
  2. Hi aboquem el vi Blanc i ho posem a foc lent fins que comenci a bollir.
  3. Ratllem els tres formatges  i els anem afegint al vi calent. No deixem de remenar fins que es fonguin del tot i trenquin  el bull uns pocs minuts.
  4. En un bol apart, barregeu la cullerada de Maizena amb el Kirsch. Tireu-ho a la cassoleta  de la fondue per a que s’espesseigi una mica.
  5. Ratlleu un polsim de nou moscada i l’afegiu amb una mica de pebre mòlt. Barregeu-ho tot molt bé.
  6. Mentre,  ja podeu anar tallant el pa en daus.
  7. Per mantenir calenta la fondue poseu-la sobre un fogonet, amb el foc baix. Ja està tot a punt!

Fondue Suissa de formatge - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 10 mins
Comensals: 6

Ingredients

  • 400gr. de formatge Vacherin Fribourgeois (un formatge que aporta cremositat i gust a la fondue)
  • 400 gr. de formatge Gruyère
  • 400 gr. d'Appenzeller (un formatge amb base de llet de vaca de gust intens i fi)
  • 750 ml. (o 3 tases) de vi Blanc sec
  • 2 grans d'all
  • 50 ml (o 3 cullerades) de Kirsch
  • Un pessic de nou moscada
  • 1 Cullera de postre de Maizena
  • 4 baguetttes talladas a daos

Informació addicional

Fondue Suissa de formatge, una recepta on ja podeu començar a sucar-hi pa i no en perdeu cap tros o pagareu penyora, com l'Obèlix!.

No hi ha respostes a "Fondue Suissa de formatge"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.