Formatge Feta Adobat

Per aquest Nadal la recepta és converteix en un regal original que segur que agradarà de fer i de rebre.
Començarem per rentar bé tres pots de mig quilo que tanquin bé.

Tallarem el formatge feta en quadrats d’uns 2cm, tallem trossos de pell de llimona estrets sense la part blanca de sota la pell, i agafem les fulles de farigola. Posem el formatge dins del pot, tapant-lo amb una capa de pells de llimona, una mica de sal marina i un bon grapat de pebre negre. El cobrim amb l’oli d’oliva verge. Ja podem tancar el pot.

Receptes El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 0 mins
Comensals: 6

Ingredients

  • 300g de formatge Feta
  • 1 llimona
  • 3 ó 4 branques de farigola
  • 210 ml d'oli d'oliva verge

Les conserves poden aguantar dos mesos sense obrir-se. Un cop obertes en un termini de dues setmanes haurien d'acabar-se i guardar-les a la nevera.

No hi ha respostes a "Formatge Feta Adobat"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.