- Salpebreu i enfarineu els talls de vedella i passeu-los per la paella amb poc oli. Deixeu-los en una cassola gran.
- Fent servir la mateixa paella, enrossirem les cebes picades i la pastanaga tallada en daus petits.
- Mentrestant podem anar escaldant els rovellons tan sols un minut amb aigua bullent i posar els moixernons en aigua ben calenta per hidratar-los.
- Quan veieu la pastanaga al punt, aboqueu-hi el vi negre i deixeu que es redueixi per a afegir el tomàquet pelat i tallat ben petit.
- Poseu un litre d’aigua a bullir.
- Prepareu la picada amb les avellanes, la xocolata, el safrà, ella alls i el julivert. Aboqueu-la al sofregit i dues cullerades de farina. L’heu de remenar una mica i deixar-ho coure uns dos minuts.
- Quan l’aigua arrenqui el bull, l’afegiu al sofregit i ho tritureu tot amb la batedora per a que quedi ben fi.
- Aboqueu el suc a la cassola amb la carn i hi afegiu els bolets.
- Deixeu coure el fricandó una hora a foc moooolt lent. Vigilant que la carn no s’enganxi. Si hi falta suc podeu afegir aigua, però veureu que fins i tot us en sobrarà.
El fricandó és un plat tradicional català, per aquesta raó trobareu mil maneres diferents per fer-lo. Aquí en teniu una.
No hi ha respostes a "Fricandó"