Gavina

Mª Pilar Ibern García , coneguda més bé com a Gavina, neix el 1964 a Mataró. El 1983 s’endinsa en el món de l’higienisme, el naturisme i la seva filosofia de vida. Descobreix la capacitat medicinal dels aliments güarint-se a sí mateixa. Els seus estudis artístics l’influenciaren molt a la manera que enfocaria més tard el seu talent creatiu a la cuina. Començà, doncs, amb únicament 20 anys a dedicar-se plenament i professionalment a l’art gastronómic. És a partir d’aquí que difongué l’ alimentació vegetariana en els seus tallers, seminaris, articles i publicacions en diferents indrets del país.

Difón el seu amor per la cuina en diversos mitjans de comunicació: radio, premsa, televisió…

En l’ actualitat col·labora amb la revista Cuerpo y mente en l’ article estrella del mes.

També dedica temps i energia en el servei de càtering creatiu Naturalment exquisit, que dóna la possibilitat d’oferir deliciosos àpats per a grups, festes i trobades en què s’agraeix un menú saludable i creatiu.

S’ha de dir, però, que on més podem veure aquesta capacitat de despertar les ganes de posar-se a cuinar, sentir aquest amor que plasma en les seves receptes, i aprendre de la seva saviesa gastronómica, creativa i slaudable, és en les seves classes de cuina, donades al Cullerot.

Trobareu més informació a la plana de la Gavina.

Gavina