Llagostins al Cava

Ara que vénen aquests dies de bogeria, aquí teniu una recepta molt fàcil per a uns convidats inesperats !!!

  1. La base de tot, una bona picada amb els alls, el julivert i les ametlles.
  2. Quan estugui tot ben trossejat… hi afegim la farina i l’oli i remenen fins a tenir una pasta.
  3. Anem posant els llagostins en una cassola en fred i per sobre hi aboquem la picada.
  4. Hi vessem mitja ampolla de cava i ho coem uns 8 minuts a partir que comenci a fer xup-xup.
  5. Destapem la cassola i ho deixem al foc uns 6 minuts més. Vigileu amb el suc. Si veieu que els llagostins se l’han begut tot, n’afegiu una mica més. La idea és que quedi sucós per a poder-hi sucar pa.
  6. Emplateu i podeu decorar-ho amb unes fulles de julivert.
  7. Sobretot penseu tenir pa a taula.
    O si voleu, el podeu substituir per una mica d’arròs blanc o mitja patata bullida …

Llagostins al Cava - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 20
Comensals: 4

Ingredients

  • 16 llagostins
  • 1 ampolla de cava brut
  • 1 tassa de cafè d'oli d'oliva
  • 1 cullera de postres de farina
  • 12 ametlles torrades
  • 2 alls i julivert

Informació addicional

Sobretot, penseu en tenir pa a taula. O si voleu, el podeu substituir per una mica d'arròs blanc o mitja patata bullida.

No hi ha respostes a "Llagostins al Cava"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.