Ara que vénen aquests dies de bogeria, aquí teniu una recepta molt fàcil per a uns convidats inesperats !!!
- La base de tot, una bona picada amb els alls, el julivert i les ametlles.
- Quan estugui tot ben trossejat… hi afegim la farina i l’oli i remenen fins a tenir una pasta.
- Anem posant els llagostins en una cassola en fred i per sobre hi aboquem la picada.
- Hi vessem mitja ampolla de cava i ho coem uns 8 minuts a partir que comenci a fer xup-xup.
- Destapem la cassola i ho deixem al foc uns 6 minuts més. Vigileu amb el suc. Si veieu que els llagostins se l’han begut tot, n’afegiu una mica més. La idea és que quedi sucós per a poder-hi sucar pa.
- Emplateu i podeu decorar-ho amb unes fulles de julivert.
- Sobretot penseu tenir pa a taula.
O si voleu, el podeu substituir per una mica d’arròs blanc o mitja patata bullida …
No hi ha respostes a "Llagostins al Cava"