- Peleu la ceba i la talleu ben fina.
- Feu daus petits dels prèssecs i en reserveu l’almívar per després.
- Per anar bé, hauríeu de pelar el raïm i treure’n les llavors o si no, comprar-ne en llaunes ja pelats.
- Tallem la llaminera en rodelles d’un dit d’ample, més o menys. I ho salpebreu.
- En una cassola baixa i tirem un bon raig d’oli . Quan estigui calent, hi marquem els medallons, volta i volta. Els guardem fora del foc.
- A la mateixa cassola i amb l’oli de la carn hi sofregim la ceba fins que rossegi.
- Tornem a posar la carn a la cassola, hi aboquem el cava i el deixem reduir uns instants. Poc a poc hi anem incorporant el prèssec i l’almívar. Tireu-ne força per a que us quedi salsa suficient per a sucar hi pa!
Ho deixeu coure a foc suau per a que la carn es cogui una mica més, uns 5 minuts. - Hi afegim els grans de raïm, un pessic de sal i una mica de pebre. Tasteu la salsa que no us quedi sosa. Un parell de minuts més i… ja ho tenim a punt!
No hi ha respostes a "Llaminera de Cap d'Any"