Llenguado amb salsa d’ametlles

  1. Començarem bullint  l’arròs.
  2. Mentre, salem els llenguados i els enfarinem. Els fregim en una paella amb dues cullerades d’oli. Uns dos minuts per cada costat, segons la mida dels peixos.
  3. En una cassola posarem la resta d’ingredients. L’ametlla torrada i picada, la mantega, la farina per espessir la salsa una mica i la crema de llet i ho posem tot a ebullició.
    Ho salpebrem i hi afegim un polsim de cúrcuma per donar-li color.
    Si la trobem massa espessa, la podem aclarir amb una mica de fumet de peix.
  4. Ho deixem bullir 2 minuts, hi afegim el peix i ho deixem fer xup-xup un xic més.
  5. L’arròs servirà d’acompanyament.
  6. I bon profit!

Llenguado amb salsa d'ametlles - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 30 mins
Comensals: 4

Ingredients

  • 4 Llenguados
  • 250 gr. d'arròs Basmati o salvatge
  • Farina, oli i sal
  • 1 cullerada de cafè de cúrcuma

Per a la salsa:

  1. 80 gr d'ametlles torrades i picades
  2. Crema de llet
  3. Fumet de peix
  4. Una nou de mantega

Informació addicional

Aquest llenguado amb salsa d'ametlles li podem fer un arròs d'acompanyament. Un plat perfecte per qualsevol ocasió.

No hi ha respostes a "Llenguado amb salsa d'ametlles"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.