- Tallem les patates a rodanxes i les fregim en una paella amb força oli fins que quedim ben rosses. Un cop fetes les posem ben escampades en una safata de forn.
- Fem el mateix amb la ceba tallada prima i els alls tallats petits per a no trobar-los quan ho mengem. Un cop la ceba estigui trasnparent, en traiem l’oli sobrant i ho escapem també sobre les patates ja a la safata.
- Tallem el tomàquet en cru a llesques i el posem sobre les patates i la ceba. Salem.
- Salpebrem els filets de llobarro i els col·loquem a la safata amb la pell cap amunt. Afegim les fulles de llorer i si volem una branca petita de farigola. Ho reguem amb un raig de vi blanc i ho podem posar al forn ja calent a 200º.
- Deixem coure al forn uns 15 minuts. I… ja estarà a punt!
- Quan emplatem el peix, veureu que es molt fàcil treure-li la pell.
No hi ha respostes a "Llobarro al forn"