Llobarro al forn

  1. Tallem les patates a rodanxes i les fregim en una paella amb força oli fins que quedim ben rosses. Un cop fetes les posem ben escampades en una safata de forn.
  2. Fem el mateix amb la ceba tallada prima i els alls tallats petits per a no trobar-los quan ho mengem. Un cop la ceba estigui trasnparent, en traiem l’oli sobrant i ho escapem també sobre les patates ja a la safata.
  3. Tallem el tomàquet en cru a llesques i el posem sobre les patates i la ceba. Salem.
  4. Salpebrem els filets de llobarro i els col·loquem a la safata amb la pell cap amunt. Afegim les fulles de llorer i si volem una branca petita de farigola. Ho reguem amb un raig de vi blanc i ho podem posar al forn ja calent a 200º.
  5. Deixem coure al forn uns 15 minuts. I… ja estarà a punt!
  6. Quan emplatem el peix, veureu que es molt fàcil treure-li la 
pell.

Sopa de ceba - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 40 mins
Comensals: 4

Ingredients

  • 2 llobarros de quilo a filets
  • 6 patates
  • 3 tomàquets madurs
  • 2 cebes
  • 2 alls
  • 1 raig de vi blanc
  • 2 fulles de llorer
  • sal, pebre, oli d'oliva

Informació addicional

Teniu a punt unes bones llesques de pa... perquè no se sap que 
està més bo, el peix amb les verdures o el pa per escurar el plat !

No hi ha respostes a "Llobarro al forn"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.