Molls amb Arròs Salvatge

  1.  Comencem preparant l’arròs. El cuinem d’acord amb les instruccions del paquet, l’escorrem i el mullem amb aigua freda. El deixem a part mentre treballem el peix.
  2. Escalfem el forn a 220º. Fem tres o quatre talls al peix, sense que siguin molt profunds i els omplim amb una mica de la farigola que em collit. Ho salpebrem bé.
  3. Emboliquem el cap de cada un dels molls amb la llesca de cansalada i ho reguem amb oli d’oliva. Posem els rogers en una safata de forn i ho coem uns dotze minuts o fins que veiem que els peixos són prou cuits.
  4. Mentrestant anem fent la salsa d’acompanyament… Escorrem les olives negres i en traiem l’òs. Pelem l’all i el triturem en un morter amb els grans de pebre i les ametlles trencades. Un cop tot matxacat hi anem afegint i barrejant les olives mal trencades i el tomàquet sec i un bon raig d’oli fins a que ens quedi una salsa bastant espesa.
  5. Condimentem l’arròs amb fulles tallades de menta i julivert i una mica de suc de llimona que li donarà un toc cítric que acompanya molt bé al peix. Remeneu-lo bé abocant-hi un bon raig d’oli i sal de mar.
  6. Quan el peix ja estigui cuit el traieu del forn per emplatar-lo sobre un llit d’arròs i una cullerada d’aquesta salsa tan especial a la vora del plat.

Molls amb Arròs Salvatge - El Cullerot

Preparació: 15 mins
Cocció: 40
Comensals: 4

Ingredients

  • 4 Molls d'uns 250 gr cada un
  • 4 llesques de cansalada
  • Oli d'oliva
  • Una branca de farigola
  • 300 gr d'arròs salvatge
  • Una mica de menta fresca i de julivert
  • 1 llimona
  • 2 llaunes petites d'olives negres
  • 1 gra d'all
  • 20 gr d'ametlles blanques
  • 1 tomàquet sec
  • Sal de mar i pebre

Ingredients per a l'arròs

  1. 300 gr d'arròs salvatge
  2. Una mica de menta fresca i de julivert
  3. 1 llimona
  4. Oli d'oliva

Ingredients per a la salsa

2 llaunes petites d'olives negres
1 gra d'all
20 gr d'ametlles blanques
1 tomàquet sec
Oli d'oliva, sal de mar i perbre

No hi ha respostes a "Molls amb Arròs Salvatge"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.