Musclos amb Guinness

  1. Pelarem i tallarem ben fina l’escalunya i l’all. També tallarem a tires el bacó. I netejarem i trossejarem petit el julivert i la farigola.
  2. En una paella, enrossim l’all, l’escalunya i la cansalada amb una mica d’oli. Un cop tot ros ho traiem de la paella i deixem que tregui tot l’oli sobrant. En una paella neta desfem la mantega i hi afegim la barreja anterior.
  3. Afegim la meitat de les herbes, el llorer, un pessic de sal de mar i dues voltes de pebre negre.
  4. Ara és l’hora de tirar-hi els musclos i la cervesa. Ho deixem bollir un moment i abaixem el foc. Ho tapem i ho deixem fent xup-xup uns 3 – 5 minuts o fins a que els musclos s’hagin obert. ( si hi ha musclos que no s’obren, deixeu-los).
  5. Remenem-ho bé i hi acabem de tirar les herbes que resten.
  6. Ajustem la sal i el pebre i … a punt per servir acompanyat d’un pa ben cruixent.

Musclos amb Guinness - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 5 mins
Comensals: 4

Ingredients

  • 1 escalunya
  • 2 dents d'all
  • 2 llesques de cansalada
  • 1ramell de julivert i un de farigola fresca
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 fulla de llorer
  • 1 quilo de musclos
  • 250 ml de cervesa Guinness
  • 50 ml de nata líquida

Informació addicional

Queden boníssims acompanyats d'un pa ben cruixent.

No hi ha respostes a "Musclos amb Guinness"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.