Ous al plat

Vols sorpendre als teus pares amb uns bons ous al plat? Doncs aquí et deixem un esmorzar per portar al llit un diumenge al matí !
Idees ben fàcils: Espinacs i pernil, Tomàquets i julivert, Salmó fumat i cebollins o també amb Xampinyons !!

  1. Escalfeu el forn a temperatura alta mentre anirem preparant els plats.
  2. Unteu un parell o tres de petites safates de forn individuals amb una mica d’oli.
  3. Ja podeu anar tallant els cebollins, els tomàquets en quatre quarts, lamineu els xampinyons o els espinacs partits.
  4. Poseu en cada una de les safates els ingredients que heu triat i trenqueu en cada una un parell d’ous. Els saleu i pebreu     segons creieu que li agradi.
  5. Poseu-les al forn de 8 a 10 minuts.

Quin millor regal dur un bon esmorzar al llit un diumenge al matí !

Ous al plat - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 5
Comensals: 2

Ingredients

  • 2 ous per safata
  • Espinacs i pernil: 20gr d'espinacs baby i 70 gr de pernil (dolç o salat, com més us agradi)
  • Tomàquets i julivert: 70gr de tomàquets xerri i una branca de julivert fresc
  • Salmó fumat i cebollins: 50gr de salmó fumat i un cebollí fresc
  • Xampinyons: 50gr de xampinyons i un rajolí d'oli trufat
  • Oli d'oliva
  • sal i pebre per moldre

Informació addicional

Aneu vigilant que les clares es vagin fent però que el rovell quedi ben a punt per a sucar-hi un bon pa cruixent acabat de fer.

No hi ha respostes a "Ous al plat"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.