Pasta amb olives verdes

Cuineu la pasta seguint les instruccions del paquet en una olla amb abundosa aigua salada.

Peleu, lamineu i fregiu els alls en una paella amb un llit d’oli fins a que els veieu tous.

Traieu els pinyols i partiu les olives, sense tirar-ne el suc. Afegiu les olives a la paella, ho remenue tot bé i ho deixeu coure uns dos minuts més.

Aboqueu-hi el tomàquet triturat i suc de les olives i ho deixeu que faci xup-xup uns cinc minuts més. No cal tirar-hi gaire sal perquè el suc de les olives ja és força salat.

Ara ja podeu escòrrer la pasta i ajuntar-la amb la salsa. Feu-ho just abans de servir.

Ràpid, sa i fàcil!

Pastís de maduixes naturals - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 20
Comensals: 4

Ingredients

  • 400 g de pasta
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 4 dents d'all
  • 2 llaunes petites de 150gr d'olives verdes amb pinyol
  • 16 culleres soperes de tomàquet triturat

Informació addicional

Una recepte ben fàcil per a tots els de casa …

No hi ha respostes a "Pasta amb olives verdes"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.