Pastís de maduixes naturals

Rentem i netegem les maduixes traient-li les fulles verdes.

Triturem les maduixes amb el suc de la llimona i el sucre fins que en quedi un puré fi.

Per estovar els fulls de gelatina, els remullem en un bol d’aigua freda. Els hi hem de deixar una estona.

Muntem la nata, com més freda millor, així ens costarà menys de muntar-la.

En un bol aboquem una mica del puré de maduixes que hem fet abans i l’escalfem sense que arribi a bullir o en el microones o en un cassó al foc. Escorrem els fulls de gelatina i els desfem en aquest puré ben calent tot remenant-ho.

Sense deixar de remenar, anem barrejant la mica d’aquest puré amb la gelatina ja desfeta amb la resta de les maduixes.

Per anar acabant hi afegim la nata montada fins que tot quedi homogeni.

Podem posar-ho ja en motlles o copes individuals o en un motlle gran i deixar-ho refredar a la nevera durant unes hores fins al moment de servir-lo… boníssim!

Pastís de maduixes naturals - El Cullerot

Preparació: 15 mins
Cocció:
Comensals: 4 / 6

Ingredients

  • 1⁄2 quilo de maduixes del Maresme
  • 150 gr de sucre
  • 1 llimona
  • 5 fulls de gelatina sense gust
  • 200 ml de nata líquida per muntar

Informació addicional

Podeu fer servir un motlle com el de la fotografia, de la marca Silikomart, que podeu trobar a les nostres botigues.

No hi ha respostes a "Pastís de maduixes naturals"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.