Pebrots del “Piquillo” farcits de brandada de bacallà

  1. Primer preparem la brandada. En un cassó hi aboquem la llet amb migo grill d’all i la farigola i ho deixem fins que arrenqui el bull. Retirem i hi incorporem el bacallà. Ho tapem hi ho deixem uns 20 minuts.
  2. Passat el temps, en un altre cassó hi tirem un parell de cullerades d’oli amb mig grill d’all. Quan veiem que comença a canviar el color, traiem l’all i  hi afegim el bacallà escorregut  que teniem en l’altra cassó.
  3. Esmollem el bacallà i hi ajuntem les patatas cuites bien aixafades i ho barregem.
  4. Hi aboquem la nata per a cuinar i sense deixar de  remoure, ho posem a foc lent uns 40 minuts. Hem d’anar remover i vigilante perquè no s’ens  cremi.
  5. Un cop ja fet ho deixem refredar.
  6. Ara toca farcir el pebrots! Amb cura anem agafant els pebrots i els anem farcint amb una cullera per amar-los deixant en una sacara de forn.
  7. Acabada aquesta tasca… anem per a la salsa!
  8. En triturem tots els seus  ingredients . Ho salpebrem i ho posen al foc uns 5 minuts.
  9. Reguem els pebrots amb aquesta salsa. Posem al forn la  safata i ho gratinem uns 5 minuts abans de servir.

Filet de salmó amb porros, xampinyons i llima - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 1 hora 30 mins
Comensals: 4-6

Ingredients

  • 10-12 pebrots del "piquillo".
  • 150 gr de bacallà dessalat
  • 70 gr de patatas cuites
  • 250 ml de llet.
  • 250 ml de nata per a cuinar
  • 2 cullerades d'oli d'oliva, sal, pebre negre
  • 1 branca de farigola i un grill d'all

Per a la salsa:

  1. 200ml de nata per a cuinar
  2. 2 pebrots
  3. Sal i pebre negre

Informació addicional

Aquesta recepta de pebrots farcits de brandada de bacallà, és un plat fàcil i que podeu preparar uns dies abans de servir

No hi ha respostes a "Pebrots del "Piquillo" farcits de brandada de bacallà"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.