Pebrots Escabetxats

Començarem per rentar bé un pot de mig quilo que tanqui bé.

Hem d’escalivar els pebrots. Podem fer-ho cremant-los directament als fogons perquè no quedin tan cuits però sí ennegrits. Els deixarem en un bol per que es refredin.

Comencem a omplir el pot amb els alls sense pelar amb el romaní, i un bon grapat de sal de mar i pebre negre i el vinagre.

Quan els pebrots estiguin freds els pelarem, traurem les llavors i els tallarem en tires d’uns 4 cms. Ho afegim al pot i ho barregem tot bé. Ho omplim fins dalt d’oli d’oliva verge i tanquem el pot.

Pebrots Escabetxats - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 0 mins
Comensals: 6

Ingredients

  • 3 pebrots vermells
  • 4 dents d'all
  • 2 branques de romaní
  • 4 culleres de vinagre bo
  • 150ml d'oli d'oliva verge

Les conserves poden aguantar dos mesos sense obrir-se. Un cop obertes en un termini de dues setmanes haurien d'acabar-se i guardar-les a la nevera.

No hi ha respostes a "Pebrots Escabetxats"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.