Pèsols i popets de la Costa

    1. Netejem els popets i els reservem.
    2. En una cassola hi sofregim els popets i la ceba tallada a daus.
    3. A banda, preparem una picada amb l’all i julivert. Ho afegim a la cassola a mitra cocció dels popets.Captura de pantalla 2021-06-04 a las 9.37.58
    4. Escaldem els pèsols i guardem l’aigua.
    5. Fem una picada amb els fruits secs, la xocolata, els alls, el safrà i part de l’aigua dels pèsols.
    6. Afegim la picada i els pèsols a la cassola i que faci xup-xup uns 5 min.
    7. Rectifiquem de sal i pebre i prepareu el pa per deixar ben net el plat.

Pèsols i popets de la Costa - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció popets i pèsols: 1 hora aprox.
Comensals: 4

Ingredients

  • 1kg de popets
  • 1/2 de pèsols del maresme
  • 25gr de ceba (per la picada)
  • 1 galeta Maria (o similar)
  • 1 presa de xocolata negra
  • 25gr d'ametllesi d'avellanes
  • 1 branca de julivert
  • 2 grans d'all
  • Uns brins de safrà
  • Oli d'oliva, sal i pebre

Informació addicional

Pèsols i popets de la Costa, una recepta on ja podeu començar a preparar el pa per deixar ben net el plat. Recepta El Cullerot.

No hi ha respostes a "Pèsols i popets de la Costa"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.