Pollastre rostit amb prunes i pinyons

  1. Enrossim els trossos de pollastre en una cassola amb un bon raig d’oli ja salpebrats i els reservem.
  2. Amb el mateix oli, hi sofregim el tomàquet, les cebes i la cabeça d’alls sencera. Hi afegim les herbes aromàtiques, el vi ranci i el conyac. Deixem que l’alcohol s’evapori.
  3. Tot fent xup-xup, hi tornen a posar els trossos de pollastre i els reguem amb una mica del brou.
    Tapem la cassola i ho deixem a foc lent ben bé una hora. Si noteu que s’aferra una mica, hi podem afegir una mica més de brou.
  4. Mentre es va rostint, torrem els pinyons en una paella i els aboquem amb les prunes i les orellanes a la cassola una minuta abans d’apagar el foc.

Pollastre rostit amb prunes i pinyons - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 90 mins
Comensals: 6

Ingredients

  • 1 pollastre de pagès trossejat
  • 4 tomàquets madurs
  • 2 cebes de Figueres petites
  • 1 cabeça d'alls
  • 4 fulles de llorer i una branca de farigola
  • 1/2 copa de vi ranci
  • 1/2 de conyac
  • Brou de pollastre
  • Prunes, orellanes, oli, sal i pebre

Informació addicional

Si em voleu fer cas, feu el rostit el dia abans i deixem-lo reposar tota la nit ... estarà molt més bo!

No hi ha respostes a "Pollastre rostit amb prunes i pinyons"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.