Pollastre rostit amb tomàquets i espàrrecs

  1. Preescalfem el forn a uns 200º.
  2. Posem el pit de pollastre amb la pell  en un bol.
  3. Hi afegim els espàrrecs que haurem netejat i escapçat la part més dura, els tomàquets xerris partits per la meitat i les fulles d’una de les branques de romaní.
  4. Ho barregem tot amb una mica d’oli d’oliva , la sal i la pebre negra.
  5. Ja està llest per posar-ho al forn. Primer passem tots els vegetals en una safata de forn i a sobre el pit de pollastre amb la branca de romaní sencera que ens queda. Si cal ho tornem a salpebrar i hi aboquem un raig de vi blanc.
    I… al forn! de 25 a 35 minuts.

Pollastre rostit amb tomàquets i espàrrecs - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 25-35 mins
Comensals: 4

Ingredients

  • 1 pit de pollastre
  • 8 espàrrecs
  • 6 tomàquets xerris
  • 2 branques de romaní
  • 1 pessic de sal i un de pebre
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

Informació addicional

No hi ha respostes a "Pollastre rostit amb tomàquets i espàrrecs"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.