Tarta de Carbassó amb Formatge Gorgonzola

  1. Engreixem una mica la safata del forn o ho podem fer en un silkpath de silicona.
  2. Anem posant les làmines de la massa ja tallades en rectangles.
  3. Hi tirem el formatge i els talls de carbassó en cada un d’ells.
    Els salpebrem i els mullem amb un raig d’oli.
  4. Dobleguen els costats de cada un d’ells cap a dins.
  5. Ho fornegem uns 18 minuts a uns 180 graus amb el forn ja calent.Si volem, un cop acabat hi podem abocar una mica de mel i dos minuts més al forn.
    Una recepta d’estiu….. bé de preu, fàcil, boníssima i ràpida. Au! Animeu-vos!

Tarta de Carbassó amb Formatge Gorgonzola - El Cullerot

Preparació: 10 mins
Cocció: 18 mins
Comensals: 4

Ingredients

  • 1 làmina de massa de mil fulles, quadrada millor
  • 250 gr. de formatge gorgonzola
  • 2 carbassons petits laminats
  • 1 ou lleugerament batut
  • 25 gr. de nous trencades
  • Sal marina
  • Pebre per moldre
  • Oli d'olva

Informació addicional

Ho fornegem uns 18 minuts a uns 180 graus amb el forn ja calent.

No hi ha respostes a "Tarta de Carbassó amb Formatge Gorgonzola"

    Deixa una resposta

    La teva adreça no serà publicada.